duminică, 21 noiembrie 2010

TweetDeck pentru Android

    O mare parte din oameni traiesc o parte din viata sociala prin intermediul internetului. Astfel pentru a fi mereu la curent cu ultimile postari ale prietenilor tai, TweetDesck pentru Android este aplicatia perfecta pentru a duce la indeplinire acest lucru.


    TweetDeck permite utlizatorului sa se logeze la conturile sale de Twitter, Facebook, Google Buzz si Foursquare iar apoi sa primeasca toate actualizare de la toate aceste conturi. Aplicatia este impartita in pagini in functie de reteaua sociala servita, existand pagina de twitter, pagina de facebook, pagina cu mesajele directe catre utilizator, pagina principala in care se cumuleaza toate postarile de la toate retelele de socializare.
  Eu unul, am lasat active doar trei pagini si anume:
    - pagina principala unde se aduc toate postarile
    - pagina cu mesajele directe adresate mie
    - pagina de foursquare

    Aplicatia are o singura fereastra de postare ce functioneaza pentru toate retelele folosind o modalitate inedita de a iti alege spre ce retele doresti ca postarea ta sa ajunga. La postare se poate alege locatia pentru servicii ca si Fourquare, adauga o poza sau alege un contact. Pot spune ca acest mod de postare este foarte convenabil. Un dezavantaj al aplicatiei ar fi acela ca sper deosebire de Foursquare ce formateaza postarea si aduce pe Facebook si locul de unde ai facut postarea, TweetDeck nu arata locatia postarii decat pe Foursuare mesajul ajungand pe celelalte retele (Twitter, Facebook) fara locatia postarii. Acesta il consider un mare neajuns, utilizatorii trebuind sa foloseasca tot aplicatia dedicata Foursquare daca doresc ca si postarile lor pe Facebook sa contina si locatia.
    TweetDeck permite alegerea modalitati de notificare, a soneriei si a intervalului de reimprospatare a datelor. Din acest punct de vedere nu am sesizat nici o problema aplicatia aducand mereu cele mai noi postari de pe toate retelele activate de mine.

Pro:
  - intreaga experienta de socializare intr-un singur loc.
  - interfata foarte curata si usor de inteles

Contra:
  - serviciul de postare se mai poate imbunatatii.

Nota: 9.8/10

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu